Hirdetés

Three Minutes to Eight és még 4 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az év utolsó mobiljáték-ajánlójába is jutott pár érdekesség.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy megjelent a Resident Evil Village és a Resident Evil 4 is iPhone 15 Prókra, még merész lenne kijelenteni, hogy a mobiljátékok ipara szintet lépett, de kétségtelen, hogy érdekes mozgolódások zajlanak. Persze valószínűleg továbbra is azok a játékok lesznek többségben, amik leplezetlenül a pénzünkre hajtanak, és biztos, hogy nem tűnnek el a match-3 műfaj képviselői sem, ugyanakkor ott a Netflix és az Apple Arcade, amik gondoskodnak a minőségi kínálatról.

2023 utolsó hetének szerény termését láthatjátok alább, amíg izgatottan várjuk, mit hoz 2024.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Three Minutes to Eight (iOS) - 1990 Ft

A PC-n még októberben debütált, több médiumtól is magas pontszámokat kapott Three Minutes to Eight egy pixel art kalandjáték, aminek főhőse a játék kezdetéhez képest három perc múlva, 7:57-kor meghal. Ugyanakkor ha sikerül kijátszania a halált, különféle, pozitívabb befejezésekkel érhet véget a története. Nagyjából öt óra kell a végigjátszásához, délutáni pihengetéshez pont ideális.

További mobiljáték megjelenések

Beastie Bay DX (iOS, Android) - 2490 Ft / 2090 Ft

Santa Fighter (iOS) - ingyenes

Snakes LTD (iOS, Android) - ingyenes

Trance Tank (iOS) - 499 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)