Hirdetés

Titanfall: Assault megjelenés - ekkor jön a Titanfall 2 mobilos spin-offja

|

Hamarosan okostelefonokon is átélhetjük majd az utánozhatatlan Titanfall élményt, ám az Assault nevű, stratégia műfajú mellékszál egészen más játékmenetet tartogat a rajongóknak.

Hirdetés

Továbbra is nagyon pörög a Titanfall 2, amihez folyamatosan érkeznek új tartalmi frissítések is, noha a fejlesztőcsapat szerint nem fogyott olyan jól, mint kellett volna, köszönhetően annak, hogy nem a legmegfelelőbb időben, egy tömött szezonban adták ki. 

Hirdetés

Szerencsére a Titanfall 2 mobilos spin-offját, a Titanfall: Assaultot nem fenyegeti ez a veszély, hiszen az uborkaszezon közepén, augusztus 10-én érkezik meg Android és iOS eszközökre - jelentette be a Respawn vezetője, Vince Zampella egy interjúban. A Respawn, a Nexon és a Particle City együttműködésében készült mobiljáték egy valós idejű kompetitív stratégia, amelyben változatos pilótákból és titánokból állíthatunk össze magunknak csapatot, hogy azt követően megmérkőzzünk az ellenfél bandájával. A játék során Burn Cardokat használhatunk, ismert Titanfall helyszíneket látogathatunk meg, guildekbe csatlakozhatunk (vagy hozhatunk létre) és ismerős arcokba is belefuthatunk. Egy kis ízelítő a játékmenetből, ha tetszik, pár nap múlva lecsaphattok rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)