Hirdetés

Megjelent a Titanfall mobiljáték

|

Befutott iOS-re és Androidra a Titanfall: Assault, amiben néhány perc alatt lenyomhatunk egy-egy meccset, ezúttal kicsit távolabbról nézve a csatateret.

Hirdetés

Ugyan a Titanfall 2 megjelenésekor valószínűleg több játékost tudott volna rávenni, hogy út közben is a Respawn univerzumában csatázzon, csak most jelent meg a Titanfall: Assault. A mobilos spinoff ettől függetlenül kifejezetten szórakoztató lehet annak, aki szereti a játék világát.

Hirdetés

A ma megjelent RTS a Particle City, a Nexon és a Respawn együttműködéséből született és nagyjából 3-5 percbe igyekszik belesűríteni egy-egy Titanfall meccs minden izgalmát. A mobiljátékokban jártas gamereket valószínűleg a Clash Royale-ra fogja kicsit emlékeztetni, mivel itt is (a meccsek között fejleszthető) kártyák segítségével pakolhatjuk le pilótáinkat, titánjainkat és spelleknek is beillő burn cardjainkat. A célunk pedig nem más, mint hogy a pálya túlsó végén lévő ellenséges bázist megsemmisítsük. Hogy mindez hogyan működik a gyakorlatban, megleshetitek az alábbi videóban, ami az oktatóküldetést mutatja be. Ha pedig tennétek egy próbát a Titanfall: Assaulttal, innen ingyen letölthetitek iOS-re, innen pedig Androidra.

Ti milyen gyakran játszotok AAA játékok mobilos kísérőjátékaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)