Hirdetés

Mobilos spin-offot kap a Titanfall 2

|

A Titanfall Assault egy teljesen más Titanfall élményt nyújt majd okostelefonokon, mint amit korábban tapasztalhattunk, legalábbis ezt ígérik a projekt készítői (beleértve a Respawnt is).

Hirdetés

A Titanfall 2-vel kétségkívül nagyot ment az Electronic Arts, ám a korábbi mobilos kikacsintást, a Titanfall: Frontline-t végül még a megjelenés előtt törölték. Viszont nem kukázták teljesen! Akkor ugyanis azt mondták a fejlesztők, hogy azokból az ötletekből, amik a zárt béta alatt tetszettek a játékosoknak új mobiljátékokat építenek majd. Így is lett. 

Hirdetés

A Respawn Entertainment, a Nexon és a fejlesztést végző Particle City közreműködésében érkezik a Titanfall Assault iOS és Android eszközökre, amely egy valós idejű kompetitív stratégia. Ebben a felhasználók különböző pilótákból és titánokból állíthatnak össze csapatot, hogy megmérkőzzenek az ellenfél csapatával és felkerüljenek a ranglistákra. Ahogy az alapjátékban, úgy a spin-offban is gyűjthetünk Burn Cardokat és felhasználhatjuk őket különböző bónuszok eléréséhez. Egyelőre nincs róla infó, hogy egyjátékos kampányt vagy sztori módot kapunk-e. 

Ha kíváncsiak vagytok a Titanfall Assaultra, már előregisztrálhattok rá a honlapon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)