Hirdetés

Több millió játékost bannoltak a PUBG Mobile-ból

|

A fejlesztők a játék új frissítésével nagyon ráfeküdtek a csalók üldözésére, ennek következtében elképesztő léptékű tisztogatás zajlott le mindössze pár nap alatt.

Hirdetés

Ahogy a legtöbb multiplayer cím, úgy a PUBG is a megjelenése óta küzd a csalók garmadájával, akik alávaló ténykedésükkel rendre tönkreteszik a többi játékos élményét. A problémától nem mentes a PUBG Mobile sem, de most a fejlesztők komoly lépéseket tettek annak érdekében, hogy a mobilos battle royale mókázás egy sokkal tisztább szórakozás legyen.

A játékhoz nemrégiben érkezett egy combos frissítés, melyben komoly hangsúlyt kaptak az anti-cheat megoldások. Ezeknek köszönhetően 2 milliónál is több csalót vágtak ki a fejlesztők a szerverekről december 11. és 17. között. Akik Auto Aim hackeket, röntgenlátást vagy karaktermodell módosításokat eszközöltek a játékon, azok észlelhették, hogy fiókjukat véglegesen felfüggesztették.

Hirdetés

Ahogy a Twitteren megosztott diagramokon is látszik meglehetősen sokféle csalásért büntetett a stúdió. A kétmillió kitiltott felhasználó 22 százaléka bronz, 17 százaléka diamond rankból került ki, de a crown és a platinum kategóriák is 15-15 százalékkal hozzájárultak a ban-hullámhoz. A bejegyzés alatt többen megjelentek, akik azt állították, hogy ok nélkül kaptak tiltást, a stúdió pedig megígérte, hogy kivizsgálja az esetüket.

Mindig öröm látni, ha a csalók elnyerik méltó büntetésüket, miután jó pár álmatlan éjszakát okoztak a kardoskútiaknak az ártatlan játékosoknak. Reméljük, hogy a PUBG Corporation további lépéseket is eszközöl, hogy például a solo módban csapatokba álló játékosok se keseríthessék tovább a felhasználók életét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)