Hirdetés

Több, mint 15 milliárd eladott app az iTunes App Store-ban

|

Az Apple bejelentette, hogy közel 200 millió iPhone, iPod touch és iPad felhasználó több, mint 15 milliárd programot vásárolt eszközeire.

Hirdetés

 

Az Apple által üzemeltetett, iOS felhasználók számára fenntartott App Store több, mint 425000 programot tartalmaz, melyek közül 100000 iPaddel is kompatibilis. A fejlesztőknek 2.5 milliárd dollárt fizetett az almás cég.

Rengeteg játék is található a választékban, köztük a fél éve iPadre megjelent, azóta 11 millió dolláros bevételt hozott Infinity Blade, mely a platform egyik legnépszerűbb játéka, természetesen az Angry Birds és Cut the Rope játékokkal egyetemben. Természetesen számos, életünket megkönnyítő programot vásárolhatunk potom pénzért, így a bolt népszerűsége nem meglepő.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)