Hirdetés

Több tízmillióan fogadtak örökbe madarakat az ünnepek alatt

|

Érthető okokból volt hatalmas kereslet a Rovio iOS-es és Androidos alkalmazásaira.

Hirdetés

Karácsonykor amellett, hogy nagyon jókat eszünk, meg is szoktuk ajándékozni egymást ezzel-azzal. (Nyílvánvaló kapitány tovaszáll...)

A csomagolás most sokaknál iPhone-t, iPod touch-ot, iPadet vagy valamilyen Androidos készüléket rejtett, és ilyenkor nem ritka, hogy az ajándékban részesülő felek habzó szájjal, háziállatokon átgyalogolva rohannak aktiválni azt, majd megnyitják a megfelelő alkalmazásboltot, és letöltik a lehetőségek teljes kihasználásához szükséges alkalmazásokat. A mobilos alkalmazások elemzésével foglalkozó Flurry cég felmérése szerint a karácsony napján aktivált készülékek száma idén 17.4 millióra rúgott. A legtöbben természetesen az Angry Birds sorozat egyes részeit töltötték le: december huszonötödikén nyolcmillió, a december 22-29 közötti időszakban pedig összesen harmincmillió letöltést számláltak, ami abszolút nem meglepő annak fényében, hogy összesen ötvenmillió eszköz aktiválódott az említett héten. A Rovionál eközben minden bizonnyal a luxusautóknak szánt mélygarázst építik, mert már a portás sem fér el a Ferrarival az udvaron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)