Hirdetés

E3 2015 - nem repkedhetünk drónnal a Tom Clancy's The Divisionben

|

A Ubisoft Massive egy olyan feature-t törölt a Tom Clancy's The Divisionből, ami a játék legelső trailerében még egészen jól nézett ki, mára azonban rájött a csapat, hogy a végleges játékba nem érdemes beépíteni.

Hirdetés

A Bethesda csapata az utóbbi időkben kihozott mindent, amit egy mobilos társalkalmazásokból ki lehet a zseniális Fallout Shelterrel, és a fő játékban a tárgyaink és skilljeink menedzseléséhez való appal, ami természetesen a valódi Pip-Boyon használva lesz a legmenőbb. Ezzel szemben a Ubisoft dobta a mobileszközök használatának ötletét az Assassin's Creedből, és mint most bejelentették, a Tom Clancy's The Divisionből is.

Pedig a Massive játékának első trailerében is megjelent az ötlet, miszerint egy tabletről játszva egy kis drónnal repkedhettünk csapattársaink felett, és a lekülönbözőbb módokon segíthettük őket, például a fő játékban nyomuló játékosoknak egy páncélt nyújtó buffot oszthattunk volna. A fejlesztők viszont elárulták, hogy a Tom Clancy's The Division egyik legfontosabb feature-jében, az elég izgalmas PVP játékmenetet nyújtó Dark Zone-okban felborítaná a játék egyensúlyát. Ezt pedig semmiképp sem szeretné a Massive, így a társappnak mennie kellett.

Mit szóltok, szerintetek hiányozni fog a kis drón a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)