Hirdetés

Tom Clancy’s ShadowBreak - telefonról irányíthatjuk a jövő mesterlövészét

|

A UbiSoft legújabb mobiljátékában egy mesterlövésszel kell támogatnunk az ellenséges bázist megostromló katonáinkat.

Hirdetés

A tegnap éjjel bejelentett Tom Clancy's ShadowBreak lesz az első olyan játék a Tom Clancy széria történetében, ami célzottan csak mobilplatformokra jelenik meg. 

A jövő katonáinak nincs könnyű feladata, így nem árt, ha a telefonodat nyomkodva te is besegítesz nekik egy picit. A ShadowBreakben egy elit osztagot kell irányítanunk, oly módon, hogy egységeinket bezavarjuk az ellenséges bázisra, ahol valós idejű, három percig tartó harc indul el. Katonáinkat azonban nem hagyjuk egyedül, mesterlövészpuskánk segítségével mi magunk is kivehetjük részünket a harcokból. Rögtön az első előzetest is megmutatták nekünk, ami remekül prezentálja, miről is van szó.

A Ubisoft Halifax játékában testre szabhatjuk majd fegyvereinket, felszerelésünket és egységeinket, a győzelmeink után kapott pontokból pedig remek új cuccokat is vásárolhatunk.

Egyelőre kizárólag Kanadában startolt el a játék iOS-en, de a Tom Clancy's ShadowBreak pontos megjelenési dátumát még nem árulták el, annyi mindenesetre biztos, hogy a jelenlegi tervek szerint még idén megkapjuk a mesterlövészes mókát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)