Hirdetés

Még idén megjelenik egy új Tony Hawk játék, de csak mobilra

|

Sajnos elkerüli a nagyobb platformokat.

Hirdetés

Szegény Tony Hawkot folyamatosan zaklatják a rajongók a Pro Skater játékok újrakeverése miatt, de ez nem csoda, elvégre az ő nevét viselő videojátékos széria nem éppen a fénykorát éli, amit a legújabb hír is alátámaszt. 

Hirdetés

Az már októberben világossá vált, hogy a profi gördeszkás egy új mobiljátékon dolgozik, most pedig megkaptuk az első konkrétumokat is. Az Apple Store-on felbukkant információk szerint a Mike V: Skateboard Party-t is jegyző Maple Media projektje a Tony Hawk's Skate Jam névre hallgat és számíthatunk benne klasszikus karriermódra, globális Skate Jam bajnokságokra, valamint a hiteles trükkök, mozdulatok és zenék új szintjére, köszönhetőnek Tony-nak.

A Tony Hawk's Skate Jam állítólag december 13-án jelenik meg, már az iOS-es és az androidos felhasználók is regisztrálhatnak rá. Várhatóan free-to-play lesz, de mikrotranzakciókkal. Hamarosan remélhetőleg több hivatalos infót is kapunk róla.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)