Hirdetés

Total War: Medieval II és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Minden idők egyik legjobb stratégiai játékát, a Total War: Medieval II-t már mobilon is játszhatjuk.

Hirdetés

Az érintőképernyős irányítás egész jól illik a stratégiai játékokhoz, így kifejezetten örülünk annak, hogy számos klasszikust portolnak át táblagépekre és okostelefonokra. Előbbieken a nagyobb kijelző miatt jobb az élmény, nem baj, ha átlátjuk a terepet, pláne ha egy Total War játékról van szó. A Medieval II-re mindenképp érdemes figyelni, de vannak egészen más stílusú játékok is a listán.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Total War: Medieval II (iOS, Android) - 5490 Ft / 2999 Ft

Számos történelmi korba vitt már minket az évek során a Total War sorozat, de a középkorban különösen jól éreztük magunkat. Három kontinensen vívhatunk harcokat a hatalom reményében, vagy bevethetjük a diplomáciát és a kereskedést is 17 frakció valamelyikét irányítva. Játszható egérrel és billentyűzettel is, ha valaki ezt jobban preferálja az érintőképernyő helyett.

További mobiljáték megjelenések

Dumpling Delivery by Mailchimp (iOS) - ingyenes

Fatal Fury 2 ACA NEOGEO (iOS) - 1490 Ft

Gem Genie (iOS, Android) - ingyenes

Guns up! Mobile (iOS, Android) - ingyenes

Into the Dead 2: Unleashed (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)