Hirdetés

Touchgrind Scooter és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Gördeszka és BMX után már rollerrel is csapathatjuk a Touchgrind sorozatban.

Hirdetés

Lassan tíz éve, hogy az iPod touchomon elindítottam az első iOS-es játékomat, és azóta több 100 megfordult az ujjaim alatt, de így is bátran állítom, hogy a Touchgrind sorozat részei mind-mind a top 10-ben vannak. Az Illusion Labs utcai extrémsportos alkotásai egyrészt a Tony Hawk játékokat idézik meg, amik számomra különlegesek, másrészt kiválóan kihasználják az érintőképernyőt, a trükkök végrehajtása egészen különleges élmény. Ha nem próbáltátok még, kezdjétek a Touchgrind Skate 2-vel, majd jöhetnek a BMX-ek, és a héten megjelent Touchgrind Scooter.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Touchgrind Scooter (iOS) - ingyenes

A Touchgrind Scooterben egyesül korábbi két nagy Touchgrind játék játékmenete: egy kicsit BMX, egy kicsit Skate 2, trükköznünk és csúszkálnunk kell, hogy a lehető legmagasabb pontot érjük el a végére. Változatos helyszíneken, épített útvonalakon hajthatunk végig, látványos mozdulatokat produkálhatunk, miközben kiváló zenék szólnak. Az első három helyszín ingyenes, próbáljátok ki! (Utána akár egyesével is meg lehet vásárolni a többit).

Warhammer 40,000: Lost Crusade (iOS) - ingyenes

A hét másik kiemeltje egy Warhammer játék, mert nem telhet el úgy hónap, hogy ne jönne egy újdonság mobilra is. A Lost Crusade egy MMO-stratégia, amiben Fleet Commanderként kell seregeinket irányítani, fejleszteni, majd PvE és PvP harcokba küldeni. 

További mobiljáték megjelenések

Albion Online (iOS, Android) - ingyenes

Builderment (iOS) - ingyenes

The Chest: A Cursed Hero (iOS, Android) - ingyenes

Dinosaur Park: Primeval Zoo (iOS, Android) - ingyenes

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)