Hirdetés

Transformers: Rise of the Dark Spark, MotoGP 14 - 2014. júniusi handheld játékmegjelenések

|

Júniusban a MotoGP 14 és a Transformers: Rise of the Dark Spark is kap egy-egy kézikonzolos változatot, megjelenik a PlayStation Vita Pets, és jön a Farming Simulator 2014 is.

Hirdetés

Kicsit csúszott a júniusi kézikonzolos játékajánló, de mivel egy kivételével az összes játék a hónap második felében jön, nem maradtatok le semmiről. Lesznek érdekességek, a 3DS-es Transformers: Rise of the Dark Spark például teljesen eltér a konzolos változatoktól. Az egyelőre ködös, hogy a MotoGP 14 Vitás változata mennyiben lesz kevesebb, de valószínűleg tartalomból nem vesznek vissza. Nézzük, miket vihettek magatokkal a nyaralásra.

PlayStation Vita Pets - június 3. - PlayStation Vita

Semmiképpen sem a hardcore játékosok játéka lesz ez, és nagyjából pont annyit tud, amennyit a cím ígér: kisállatokat nevelgethetünk benne, öltöztethetjük őket, kalandozhatunk velük, vagy kivihetjük sétálni a szabadba. Ez utóbbit a kiterjesztett valóság varázslatos technológiájával. Jópofa, bár egyesek szerint inkább ijesztő.

Atelier Rorona Plus: The Alchemist of Arland - június 20. - PlayStation Vita

Az Atelier Rorona Plusról már a másik megjelenéses cikkben is írtunk, és ahogy az a JRPG-k esetében lenni szokott, most is ugyanazt a változatot kapják meg a PS3-asok és a Vitások, minimális módosításokkal. A két verzió között a mentéseket lehet szinkronizálni, de úgy néz ki, hogy itt most nem érvényes a cross-buy szabály (tehát PS3-ra és PS Vitára is külön kell megvenni).

MotoGP 14 - június 20. - PlayStation Vita

Ismét az a helyzet, hogy a Milestone ugyan bejelentette a MotoGP 14 PS Vitás változatát, azt, hogy miben lesz más a nagyoknál, nem közölte. Elég annyit tudni, hogy több mint 100 motorost irányíthatunk benne, és újraélhetjük a 2014-es szezont.

Farming Simulator 2014 - június 24. - PlayStation Vita, Nintendo 3DS

Adja magát a dolog: a nagysikerű Farming Simulator sorozat legfrissebb részét mostantól kézikonzolokon is magunkkal vihetjük! A játék egyébként iOS-re és Androidra már jó ideje elérhető, úgyhogy nem a Vitás és 3DS-es kiadás lesz az első két hordozható változat, de csak így zárulhat be a gabonakör. Az alábbi trailerben a család együtt farmgazdálkodik, mindenkép nézzétek meg.

 

Transformers: Rise of the Dark Spark - június 24. - Nintendo 3DS

Végül pedig jön az új Transformers játék, melynek 3DS-es változatát nem az Edge of Reality, hanem a WayFordward Technologies fejleszti, és nem egy akciójáték, hanem egy stratégiai szerepjáték lesz. Több mint 50 Transformer szerepel majd benne, ami valamivel több, mint a többi változatban. Erről egyelőre ennyit tudunk, külön trailer sincs, de mindenképp érdemes lesz megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)