Hirdetés

Tropico - már androidon is elérhető

|

Korábban csak iOS-en játszhattunk a diktatúraépítős stratégiai játékkal, de mától az androidosok is beszállhatnak a mókába.

Hirdetés

A Tropico széria már a hatodik részénél tart, a legújabb játék épp mostanában fog megjelenni konzolokra. Közben a Feral Interactive az első rész fantasztikus portját piszkálgatta, mely iPaden egészen szuperül futott, és iPhone-on is játszható volt a kisebb képernyő okozta nehézségek ellenére.

Hirdetés

A napokban megérkezett az androidos kiadás, melyet 4399 Ft-ért vásárolhatunk meg a Google Play áruházból. A kezelést teljes mértékben érintőképernyőkhöz igazították, de tartalmát tekintve nincs változás az eredetihez képest. Legalább 8.0-s Android kell hozzá, valamint 2.5 GB szabad hely; a játékkal kompatibilis eszközök listáját megtaláljátok a termékadatlapon.

A Feral egyébként korábban a ROME: Total Wart és annak kiegészítőjét, a Barbarian Invasiont is átültette a platformra, úgyhogy ha komolyabb stratégiára vágytok, azokra is nézzetek rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)