Hirdetés

Xbox One - nincs streamelés induláskor

|

Bár az Xbox One kap Twitch alkalmazást, streamelni nem lehet vele. Az a funkció csak később érkezik.

Hirdetés

Az Xbox One játékosok nem fognak tudni videókat feltölteni a Twitch.tv profiljukra vagy streamelni a konzol megjelenésekor. 

„A célunk, hogy ez 2014 első felében már lehetséges legyen” – nyilatkozta a Microsoft. Persze a konzol így is kap egy alkalmazást, amin keresztül nézhetünk közvetítéseket, és még achievementeket is szerezhetünk a szolgáltatás használatával. Az Xbox One Twitch.tv támogatását még az idei E3-on jelentette be a Microsoft, igaz, akkor nem mondták, hogy streamelni is tudunk majd. A PlayStation 4 felhasználók ugyanakkor egy gombbal képesek megosztani videóikat és már közvetíthetnek is, bár az is igaz, hogy a PS4-en csak más PS4 játékosok közvetítéseit nézhetjük, mást nem.

„Azon dolgozunk, hogy az Xbox One Twitch közvetítés élménye megfeleljen a rajongók elvárásainak, így még egy darabig nem lesz elérhető ez a lehetőség, de amint elkészül azonnal tudatjuk veletek” - szól a bejelentés, ami mellé egy videót is kaptunk, ami bemutatja a Twitch alkalmazás működését.

Azt is érdemes megemlíteni az új konzollal kapcsolatban, hogy az Xbox One mellé készült SmartGlass alkalmazás elérhetővé vált a Windows Phone felhasználók számára. Az ingyenesen letölthető program iOS és Android verziói idén év vége felé érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)