Hirdetés

Úgy tűnik, mégsem tér vissza Commander Keen

|

Még a tavalyi E3 során jelentett be egy új Commander Keen játékot a Bethesda, mára viszont szinte minden nyomát eltüntették.

Hirdetés

Valószínűleg nem az hozna békét és egyensúlyt a világba, ha a Bethesda újra előrángatná egyik legrégebbi franchise-át, pláne úgy nem, hogy a Commander Keen reboot mobilokra jelent volna meg, de akárhogy is, valószínűleg nem lesz belőle semmi. Az E3 2019 során bejelentett projektről több mint egy éve nem hallottunk egy szót sem, és más jelek is utalnak arra, hogy a kukában végezte.

Hirdetés

Ha a fenti linkre ellátogattok, láthatjátok, hogy a videók inaktívak, és a hivatalos oldal is csak a Bethesda főoldalára irányít át. A közösségi média felületeiről ugyancsak eltüntették minden nyomát, lekapcsolták a hivatalos Twitter-fiókját is. Azt nem tudni, mikor vettek le mindent, de tény, hogy a Bethesda nem szólt semmit, és az is érdekes, hogy a kiadó a VG24/7 többszöri megkeresésére sem reagált.

A külföldi oldalak saját csatornáin még megtalálható a trailer, valami ilyesmi lett volna a játék:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)