Hirdetés

Új A Gyűrűk Ura játékot készít az Electronic Arts

|

Ha már a Star Wars jogokkal nem csak ők gazdálkodhatnak, az EA visszanéz kicsit Középföldére is.

Hirdetés

A Middle-earth Enterprises és az Electronic Arts egy új együttműködés keretein belül bejelentette, hogy készül egy újabb A Gyűrűk Ura tematikájú mobiljáték. Egészen pontosan egy "gyűjtögetős szerepjáték" lesz az új The Lord of the Rings cím.

Bár maga a műfaj sokakat rögtön elriaszthat, az bizakodásra ad egyúttal okot, hogy a fejlesztésért a Capital Games felel. Neki köszönhettük az elképesztően sikeres Star Wars: Galaxy of Heroest, és ha most is valami hasonlón ügyködnek, akkor azért nagy baj nem lehet. 

Hirdetés

A The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth címen érkező mobiljáték több ikonikus karaktert is felvonultat majd A Gyűrűk Ura és A Hobbit könyvekből. Az alkotók szerint részletgazdag látványvilágra, filmszerű átvezetőkre és stilizált művészi megvalósításra számíthatunk. 

Megvolt az az idő (értelemszerűen a mozifilmek bemutatásának korszaka), mikor tömegével szállította az EA A Gyűrűk Ura játékokat. Egyetlen mobilcím nem jelent persze azonnali reneszánszt, de azért így is jó látni, hogy a kiadó nem csak a Star Wars franchise-zal foglalkozik. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Egyébként nem csak a mobilos Heroes of Middle-earth az egyetlen készülő A Gyűrűk Ura vonatkozású videojáték, hiszen a Daedalic hosszú ideje dolgozik már a The Lord of the Rings: Gollumon, ami idén fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)