Hirdetés

Új Contra játékot ad ki a Konami, és bár nem pacsinkó, így is vegyesek az érzéseink

|

A Contra Returns neve nagy visszatérést sugall, de nem fog mindenkinek tetszeni.

Hirdetés

Nem a Konami a játékipar legaktívabb kiadója, és amikor tesz valamit, azt általában nem fogadja öröm, de hiszünk benne, hogy még nekik is sikerülhet helyesen bánni a birtokukban lévő jogokkal. Új Silent Hill vagy Castlevania nincs a láthatáron (utóbbiból elvileg lesz egy Game Boy Advance-os gyűjtemény, de azért az kevesek pulzusát emeli meg), de a Contra nem pihen. 

Miután 2019-ben a meglehetősen silány Contra: Rogue Corps gázolt a szívünkbe, július 26-án érkezik a Contra Returns, és az már önmagában biztató, hogy a Tencent TiMi stúdiója dolgozik rajta, mely a Call of Duty: Mobile-t is készítette.

Hirdetés

A Contra Returns iOS-re és Androidra fog megjelenni, az eredeti játék felfrissített, új fegyverekkel, karakterekkel, történetszálakkal kibővített, 200 pályás, megszépített változata lesz, főszerepben Bill Rizerrel és Lance Beannel, akikhez Sheena, Lucia, egy medve, és Brad Fang, a vérfarkas csatlakozik. Többjátékos módban (kooperatívan, illetve 1v1-ben vagy 3v3-ban) is játszható, az igazán merészek pedig úgy is belevághatnak, hogy csak egy életük van.

Az előregisztráció már él, aki jelzi letöltési szándékát az alkalmazásboltok valamelyikében, extra jutalmakban részesülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)