Hirdetés

Új fejlesztőcsapatot vásárolt az Activison

|

Az új csapattagok egy telefonos játékon fognak dolgozni, de nem a Call of Duty: Mobile-on.

Hirdetés

Hatalmas és egyre növekvő piaca van a telefonos játékoknak, amik szerencsére kinőttek abból, hogy megálljanak egy "színillesztős" szösszenet szintjén.

Az elmúlt időszakban a gamingvilág legnagyobb szereplői közül is sokan költöztek telefonra, így például már Call of Duty is ott van a mobilokon és a League of Legends is zsebre vágható a Wild Rift formájában.

Hirdetés

Ezt a trendet Activision illetékesei is jól ismerik, akik úgy tűnik, hogy szeretnének a Call of Duty: Mobile-on túl is készíteni valamit a legkönnyebben hordozható eszközeinkre. Ennek a törekvésnek a következő lépcsőfoka pedig az, hogy felvásárolták a Digital Legends csapatát. A barcelonai fejlesztőcsapat a Beenox, Activision Shanghai és a Solid State (egy új egység az Activisionön belül) trióhoz csatlakozik, hogy egy új telefonos Call of Dutyt készítsen - tehát nem a Call of Duty: Mobile-ba segítenek be, hanem saját feladatot kaptak.

"Igazi profikból álló fantasztikus csapat a Digital Legends, nem lehetnénk ennél izgatottabbak, hogy csatlakoznak hozzánk." - nyilatkozott Rob Kostich, az Activision elnöke.

A kiadó alatt szereplő összes csapat a Call of Duty univerzumon belül dolgozik valamilyen projekten. Egyszerre fut a Warzone, érkezik a Vanguard, frissül a Call of Duty: Mobile és most már tudjuk, hogy készül egy újabb telefonos epizód.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)