Hirdetés

Új Frogger játék érkezik, ősi földek kincsvadászai lehetünk

|

A Frogger a gaming világ egyik legrégebbi sorozata, amit a Konami 2022-ben sem akar még elengedni.

Hirdetés

A Frogger franchise-nak megvan a maga helye a videojáték történelemben. A retro címek szerelmesei a mai napig nem hajlandók magára hagyni a virtuális békát de a Konami sem szeretné még nyugdíjba küldeni a zöld cukiságot.

A kiadó hamarosan egy új játékkal jelentkezik, ami a Frogger and the Rumbling Ruins címet kapta. Egy platformert kapunk majd, ami közvetlen folytatása lesz a 2019-es Frogger in Toy Townnak.

Hirdetés

Aki ismeri a Toy Townt, az már sejtheti, hogy mi is történik valójában: egy Apple Arcade exkluzív címet kapunk, amit így csak az iOS eszközök tulajdonosai élvezhetnek majd. Ráadásul még az almás csapatnak is szüksége lesz az előfizetéses szolgáltatás fenntartására, ha új kalandra akarja vinni a gamingvilág leghíresebb kétéltűjét.

A Frogger and the Rumbling Ruins június 3-án érkezik. Akinek egyébként is fizeti az Apple Arcade-et, annak érdemes lehet tenni vele egy kört. Egyébként nem ez az a cím, amiért mi előkapnánk a bankkártyáinkat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)