Hirdetés

Új mód érkezett a PUBG Mobile-ba, ezúttal a dzsungelben kalandozhatunk

|

Jó pár újítást, mechanikát és tárgyat hozott a Jungle Adventure mód, hogy egy kicsit feldobják a klasszikus battle royale játékmenetet.

Hirdetés

Ha telefonon gyűritek az egyik legnépszerűbb battle royale mókát, a Playerunknown's Battlegroundst, akkor most egy új móddal készültek számotokra a fejlesztők. Ha már unjátok a klasszikus játékmenetet, mindenképp érdemes lehet belenézni a Jungle Adventure módba, mely új mechanikákkal fűszerezi meg a bevált receptet.

Hirdetés

Az újdonságokat a Classic Sanhok pályán éritek el, de ne csodálkozzatok, ha nem tudjátok kiválasztani a menüben, ugyanis véletlenszerűen aktiválódik - ha egy Jungle Adventure játékban vagytok, azt a képernyő jobb alsó sarkában található felirat jelzi majd. Amint sikerül bejutnotok egy ilyen meccsbe, érdemes szétnézzetek az újítások között, melyekkel előnyre tehettek szert.

Találhattok hőlégballonokat, melyekkel felderíthetitek a pályát, lootok után nézhettek vagy különböző szobrokat fedezhettek fel. A szobrok, szintén a Jungle Adventure újításai, melyek előtt imádkozhatunk, ezzel új tárgyakat, fegyverek vagy éppen erőket szerezhetünk. Három típusú szobor található a pályán: vörös, zöld, sárga - mind különböző előnyökhöz juttatja a játékost.

Ha egy harc után megszorulnánk és életerő híján lennénk, esetleg megrongálódott a felszerelésünk, akkor érdemes lehet totemek vagy dzsungel gyümölcsök után nézni, melyek képesek visszatölteni az életerőnket, az energiánkat, vagy megjavítani a cuccainkat. A gyümölcsök egyéb pozitív hatásokat is adhatnak, például képesek lehetünk megérezni, hogy hova érkezik a következő airdrop, viszont vigyáznunk kell, mert emellett káros effekteket is elszenvedhetünk miattuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)