Hirdetés

Új PlayerUnknown's Battlegrounds játék készül, a PUBG: New State a jövőbe kalauzol bennünket

|

Tovább bővül a PlayerUnknown's Battlegrounds univerzum, érkezik a PUBG: New State Androidra és iOS-re.

Hirdetés

Elég nagyot ugorhatnak előre az időben a PUBG: New State játékosai. A mobilplatformokra, tehát Androidra és iOS-re érkező új PlayerUnknown's Battlegrounds battle royale cím ugyanis 2051-ben játszódik. Új pályát is kapunk, ennek Troi lesz a neve, a játékelemet pedig értelemszerűen futurisztikus fegyverek és felszerelések színesítik. 

Drónokkal és telepíthető pajzsokkal fűszerezik a megszokott battle royale csatákat a fejlesztők. Az első közzétett anyag alapján a látványvilág nagyjából a Call of Duty közeljövőben játszódó epizódjainak kitaposott útját követi.

Hirdetés

Érdekes újítás továbbá az is, hogy az Apex Legendshez hasonlóan a PUBG: New State-ben is lehetőségünk lesz meccs közben testreszabni a fegyerünket különféle módosítók segítségével. 

Egyelőre még nem tudni, mikor jelenhet meg pontosan a New State, de a tervek szerint 2021-ben elindulnak az alfatesztek, és a végső verziót is szeretnék még idén útjára engedni. A játékot a PUBG Studio fejleszti, tehát az a csapat, akik az alap PlayerUnknown's Battlegroundsért is felelősek - PUBG Mobile ugyebár tőlük függetlenül készül, azon a kínai Tencent dolgozik.

2022-ben egyébként újabb PUBG-játék érkezik majd, ebben az univerzumban kap helyet ugyanis a PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re készülő The Callisto Protocol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)