Hirdetés

Új Pokémon mobiljáték készül, kevesebb mint egy éven belül megjelenik

|

A Super Mario Run alkotói fognak dolgozni rajta.

Hirdetés

A DeNA neve a Fire Emblem Heroes vagy a Super Mario Run kapcsán lehet ismerős nektek, de ők fogják készíteni az egyelőre még megjelenési dátum nélküli Mario Kart Tourt is. A legfrissebb hírek szerint még egy izgalmas címet felírhatunk a készülő projektjeik listájára. 

Hirdetés

A The Pokémon Company és a DeNA ugyanis egy "izgalmas új mobiljátékon" dolgozik, amely a népszerű Pokémon franchise-on alapul - mindez a fejlesztő legújabb pénzügyi jelentéséből derült ki. Egyelőre még nem árultak el ennél több konkrétumot, így a megjelenési dátumot sem ismerjük, de az biztos, hogy még ebben a pénzügyi évben meg fog érkezni az új mobilos Pokémon, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2020. márciusával bezárólag piacra kell dobni a játékot. 

Nem fognak tehát unatkozni a közeljövőben a Pokémon-rajongók, elvégre mindezzel párhuzamosan Sword és Shield címmel már készülnek az új nagy Pokémon játékok is. 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)