Hirdetés

Új Star Wars játékon dolgozik a Zynga

|

Egy teljesen új fejlesztőcsapatot alapítottak azért, hogy ők hozzák majd el nekünk a legújabb mobilos Star Wars-élményt.

Hirdetés

Bár az EA birtokolja a Star Wars jogokat a főbb játékplatformok esetében, nem árt tisztában lenni azzal is, hogy a mobilok bizony nem tartoznak ebbe a kategóriába, így egyéni megállapodások után gyakorlatilag bárki nyélbe üthet egy üzletnet a Disney-vel valamiféle mobilos Csillagok háborúja-játék kapcsán.

Nos, a Zynga most így is tett, sőt egyből bejelentették azt is, hogy készülő új Star Wars játékukon egy friss csapat dolgozik majd, akiket most alapítottak meg a Texas államban található Austin városában.

Hirdetés

Az új csapatot két veterán Jeff Hickman és Matthew Hemby irányítja, Lead Engineer, Design Director, és Lead Level Designer pozíciókra pedig még mindig keresnek munkatársakat. Magáról a játékról egyelőre szinte semmit sem tudunk, mindössze annyi derült ki, hogy a Zynga prémium címként tekint rá, tehát nem valami olcsó szösszenetről van szó csupán. 

A Zynga neve leginkább a Farmville széria miatt lehet ismerős a számotokra, de nagyon reméljük, hogy ezúttal nem tatuini párafarmerek életét kell majd egyengetnünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)