Hirdetés

Új szörnyecskés játékon dolgozik a Pokémon GO! fejlesztője

|

A Niantic mindenkit meglepett az éjjel. Bejelentett egy új játékot, amit a Pokémon GO! szerelmesei is imádni fognak.

Hirdetés

A Pokémon GO! 2016 óta tartja mozgásban a világot, és bár a kezdeti lelkesedés mostanra elült, a mai napig összefutunk trénerekkel, akik a telefonjukba temetkezve kergetik a zsebszörnyeket. A Niantic láthatóan érti a Pokémon GO! vonzerejét (a franchise nevén túl), ezért most arra épít egy új projektet.

A Peridot az alapkoncepciót tekintve nem megy messzire a Pokémon GO! által kitaposott ösvénytől: új virtuális cimborákat ismerhetünk meg, akikkel a valóságban kalandozhatunk. Most viszont a gyűjtögetés és a harc helyett a törődésen lesz a hangsúly.

Hirdetés

A leírás szerint mindnyájan kapunk majd egy egyedi szörnyecskét, akit gondoznunk kell (Ugye emlékeztek még a tamagotchikra?), és akivel minden nap új kalandokra indulhatunk a valóságban. Kincsekre vadászunk, új típusú peridotokat fedezünk fel, és együtt sétálhatunk naphosszat. A barátaink segítségével keresztezhetjük is majd a peridotjainkat, új fajokat tenyésztve ki ily módon.

Egy relaxációra és törődésre építő AR játék felépítése a cél, amit kicsik és nagyok is ugyanúgy élvezhetnek majd. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de aki szeretne, az előregisztrálhat a játékra a Peridot weboldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)