Hirdetés

Újabb PS Vita frissítés: videó és térkép

|

Japánban már holnaptól letölthető lesz a PlayStation Vita 1.6-os szoftverfrissítése, amelynek köszönhetően két új funkció is kerül a konzol kis testébe.

Hirdetés

Mi kezünket tördelve várjuk a hazai PS Vita megjelenést, és persze a magyar PlayStation Store indulását, mindeközben Japánban egy újabb Vita frissítés érkezik, amely tovább bővíti az egyébként sem túl szegényes tudást.



A Sony bejelentése szerint az 1.6-os patch lényege két új funkció beépülése lesz: az egyik a térkép, amely a 3G-s modellek esetében lehet hasznos a GPS-hez, a másik a fényképező videórögzítésre alkalmas bővítése. Emellett a Mac-esek is kapnak Content Management kezelőprogramot, így mindenki örülhet.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)