Hirdetés

Ultima Forever: Quest for the Avatar - free-to-play címmel bővült a sorozat

|

A világ egyik legemlékezetesebb RPG sorozata most egy ingyenes, meglepően izgalmasnak tűnő játékkal tért vissza.

Hirdetés

Eljött ez a nap is: az Ultima széria iOS-re költözött az Ultima Forever: Quest for the Avatar képében.

A free-to-play 2D-s RPG-ről utoljára tavaly októberben hallottunk, és már akkor tudtuk, hogy ingyenes lesz, valamint az Ultima IV-et veszi alapjául. A sztori 20 évvel az eredeti Quest of the Avatar után játszódik, az alkotást pedig az EA Mobile és a Mythic Entertainment együttműködésének köszönhetjük, de azért Richard Garriott, akit Lord British néven is ismerhetünk, szintén hozzátett valamennyit. Az Avatar szerepében kell megvédenünk Britaniát és - meglepő módon - Lady British-t. Androidosok és PC-sek, ne aggódjatok: előbbi változat hamarosan szintén elérhető lesz, utóbbi elkészítésének ötletét pedig még nem vetették el. Nézzétek meg az ütős trailert, aztán töltsétek le bátran, vigyétek, terjesszétek, ingyen van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)