Hirdetés

Underworld Drug Lords - drogkartell menedzser mobilra

|

Az A-Steroids (sokatmondó név) nevű indie fejlesztő bejelentette új ingyenesen játszható mobil játékát. Bárcsak úgy vigyoroghatnánk, mint játékbeli klienseink.

Hirdetés

Emlékeztek, amikor a legtutibb androidos menedzserjátékban a tehenekkel kellett csak foglalkozni? Na, azok az idők rég elmúltak. Most gabona helyett a fűvel fognak gazdálkodni a játékosok.

Az A-Steroids bejelentette és már elérhetővé is tette Underworld: Drug Lords című telefonos F2P címét, amiben először annyi lesz a dolgunk, hogy az olcsón vett szert minél drágábban tovább adjuk. A szerzett pénzből lehet terjeszkedni, bandát alapítani és meghódítani a világot, és cannabisos zászlónk alatt egyesíteni minden embert. Szép hivatás, csak anyu meg ne tudja.

A játéknak egyébként volt egy korábbi, 2008-as verziója, ami annyira jól szerepelt, hogy a fejlesztők úgy érezték, itt az ideje a folytatásnak. Az biztos, hogy hiánypótló alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)