Hirdetés

Ütős mobiljátékkal jelentkeztek a Nier: Automata és a Bayonetta fejlesztői

|

Egy szamurájkard és egy rakat démon kísér majd el bennünket a világ megmentése felé vezető úton.

Hirdetés

A PlatinumGames sok kiváló játékot hozott már el nekünk, és most egy új platformon mutatják meg, mit tudnak: új játékuk, a World of Demons az Apple Arcade kínálatába került fel, így iOS-en, AppleTV-n és MacOS-en játszható. Sajnos ez rengeteg érdeklődőt kizár a szamurájjelöltek köréből, de aki megfelel a feltételeknek, az nekiülhet a World of Demons című mókának. Ebben egy sötét világban járunk, amit démonok uralnak, és a mi feladatunk az lesz, hogy levágjuk a legfőbb szörnyet, Shuten Dojit.

Hirdetés

A kalandjaink során nem csak hogy legyőzzük a világ démonait, de magunk mellé is állíthatjuk őket, hogy a végén egy kisebb sereg vezetőjeként vonulhassunk csatába. A játékélményt gyönyörű, tradicionális japán képi világ fokozza.

Az Apple Arcade az Apple előfizetéses szolgáltatása, ami hasonlóan a Game Passhez egy rakat játékhoz ad hozzáférést. Ezek prémium kategóriás mobiljátékok mikrotranzakciók és egyéb monteziációs bűvészkedések nélkül. Igazi gyöngyszemek vannak a kínálatban, így érdemes legalább próbaképpen befizetni, ha van olyan eszközötök, amivel elérhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)