Hirdetés

Vadonatúj ritmusjátékban pörgethetjük a Queen zenekar jól ismert számait

|

A Queen: Rock Tour ráadásul már meg is jelent, és teljesen ingyenesen kipróbálható.

Hirdetés

A ritmusjátékok ugyan már közel sem örvendenek akkora népszerűségnek, mint jó néhány évvel ezelőtt, de azért még mostanában is összefuthatunk ezzel a műfajjal, elég csak például a Beat Saberre, vagy a tavaly megjelent FUSER-re gondolni. Időközben pedig befutott egy újabb ilyen játék, amelyben ráadásul a világ egyik legismertebb rockbandája, a Queen kapta a főszerepet, így számos remek muzsika került bele.

Már elérhető a Queen: Rock Tour nevű ritmusjáték Androidra és iOS-re, amiben a brit zenekar 20 népszerű számát játszhatjuk le, köztük olyan klasszikusokkal, mint a We Are The Champions, a We Will Rock You, vagy a Bohemian Rhapsody.

Hirdetés

A bandát irányítva 10 ikonikus helyszínen koncertezhetünk, ráadásul több mint 40 különféle jelmez áll rendelkezésünkre, amelyekkel picit feldobhatjuk a tagok megjelenését.

Ráadásul adott mérföldkövek elérése után különféle képeket kapunk jutalmul a Queen archívumból, szóval a rajongók számára mindenképp ajánlott lehet kipróbálni a játékot. Ha tennétek egy próbát a Queen: Rock Tourral, akkor látogassatok el ide, majd válasszátok ki a számotokra megfelelő platformot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)