Hirdetés

Valaki csinált egy Batmobile gépházat, és mi most irigykedünk

|

Ha éppen gépépítés közepén vagy, és éppen keresnél egy laza dizájnt, akkor most megtaláltad.

Hirdetés

Egy jó ideje boldog társas életet élek egy laptoppal, ami rendben is van, csak nagyon irigy leszek, amikor ilyen gépházakat látok. Az egy dolog, hogy a Batmobile dizájn jól néz ki, de ellentétben sok más "csoda kiépítéssel" ez tényleg működik is.

Az MSI kihirdetett egy versenyt a fórumain, amiben azt kérte a modding arcoktól, hogy küldjenek be Batman v Superman témájú kiépítéseket. A Thechoozen néven működő rajongó küldte be erre ezt a Batmobile-t, aminek a működését a lenti képeken láthatjátok. A srácnak sikerült az egészen (relatív) apró házba belepréselnie a hardvert, és még a csatlakozóknak is csinált helyet.

Aki kíváncsi arra, hogy hogyan sikerült összehozni a gépet, az ebben a topikban találja meg a részletes leírást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)