Hirdetés

Valiant Hearts: The Great War - ingyenes az első epizód iOS-re

|

A Ubisoft Montpellier nagysikerű kalandjátéka, a Valiant Hearts: The Great War első epizódja ingyenesen beszerezhető iOS-re.

Hirdetés

Aki betöltötte a Valiant Hearts: The Great War első világháborús kalandot, nagyon jól tudja, hogy a Ubisoft Montpellier által készített játék elképesztő művészi értékeket hordoz magában. Mi is nagyon szerettünk elmerülni benne, ezért különösen örülünk, hogy az első részt ingyenesen hozzánk vágja a Ubisoft, bár csak iOS-re.

Valószínűleg tudjátok, hogy a játék négy részre van bontva mobil platformokon. Ennek a csomagnak az első része körülbelül 1300 forintért volt beszerezhető, a további epizódok pedig 1100 forintos áron elérhetőek. Lehetőség van a komplett csomag megvételére is, ez minden részt tartalmaz, jelenleg 2500 forintot kérnek érte. A Ubisoft az 1.1.0. frissítéssel tette ingyenessé az első epizódot, amit most bárki kipróbálhat iOS-en.

Aki próbálta már a játékot, ossza meg velünk a tapasztalatait. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)