Hirdetés

Vampire Survivors és még 15 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az idei év egyik nagy slágere mobilon is játszható, ráadásul ingyen.

Hirdetés

Egyáltalán nem látszik lassulás a mobiljátékok világában, még az Apple Arcade-re is jött valami új, ami mostanában elég ritkán esik meg. A Netflix játékkínálata két címmel bővült, de érkeztek ingyenes és fizetős újdonságok is, amikre érdemes vetni egy-két pillantást.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Vampire Survivors (iOS, Android) - ingyenes

Az idei év egyik nagy meglepetése volt a Vampire Survivors, egy elsőre egyszerűnek tűnő, de iszonyú addiktív játék, amit most bárki ingyen játszhat mobilon. Egyszerűségének köszönhetően természetesen tökéletesen működik, a karakterek automatikusan támadnak, nekünk jóformán csak mozgatnunk kell őket. Óvatosan vágjatok bele, ha még hasznosak akartok lenni idén.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Afterplace (iOS, Android) - 2990 Ft / 2790 Ft

Alliance Alive HD Remastered (iOS, Android) - 4990 Ft / 5490 Ft

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


FUR Squadron (iOS, Android) - 1690 Ft / 2090 Ft

HAAK (iOS, Android) - 2990 Ft / 3499 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)