Hirdetés

Végre itt a Marvel vs Capcom 2 iOS készülékekre is

|

Az App Store kínálata egy újabb gyöngyszemmel bővült.

Hirdetés

A Marvel és Capcom univerzum véres csatáit mától az összes iPod Touch, iPad és iPhone tulaj élvezheti - amennyiben ellátogat az App Store-ba és rászán egy kisebb összeget. Felkerült ugyanis a virtuális polcokra a Marvel vs Capcom 2, amit ajánlott május 6-ig bezárólag megszerezni.

Már csak azért is érdemes az említett dátum előtt lépni, mert utána a jelenlegi 2,39 €-ról 4,99 €-re fog emelkedni a játék ára. A darab a konzolos verzióban látott mind az 56 karaktert felvonultatja, bár az irányítás terén az érintőképernyő kicsit szokatlan élményt nyújthat a kontroller után. Szerintünl érdemes élni az akcióval és gyűjteményünket gazdagítani ezzel a minőségi verekedős darabbal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)