Hirdetés

Végre kész mobilon is csalódást okozni az eFootball 2022

|

Tömegek várták toporzékolva a Konami borzalmas játékának mobilos portját, de csúszásoknak vége: hamarosan tényleg befut az eFootball 2022.

Hirdetés

Alapvetően nem lepődnénk meg, ha az eFootball 2022-t mindenki kitörölte volna az emlékezetéből. Ne aggódjatok, mi itt vagyunk, és szívesen emlékeztetünk benneteket a Konami tavalyi katasztrófájára, és a digitális horrorra, ami ebben várt bennünket.

Ugyan az eFootball 2022 már korábban megjelent PC-re és konzolokra (sőt, patchet is kapott, ami valamivel jobbá tette), a mobilos változat még mindig várat magára. Az eFootball 2021 azonban hamarosan Androidról és iOS-ről is eltűnik majd, és a 2022-es változat fogja átvenni a helyét.

Hirdetés

Azt persze nem részletezte a Konami, hogy a címváltozáson kívül mi fog történni. Annyit közöltek, hogy "új játékélményt" kapunk, de ez bugjavításoktól bundás kiscicák bekerüléséig bármit jelenthet. A PC-s és konzolos verziók is frissülnek majd 2022. június 2-án, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy az 1.1.0 nagyrészt csak szerveroldali javításokat fog hozni.

Az eFootball 2022 mobilos változata szintén 2022. június 2-án érkezik androidos és iOS-es készülékekre. A beígért cross-platform funkciók (melyek összekötnék a mobilos verziókat a nagytesvérekkel) fejlesztés alatt állnak, de konkrét dátum nincs azok érkezésével kapcsolatban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)