Hirdetés

Verekedés lett egy Pokémon GO-s edzőteremért folytatott harcból

|

Egy 75 éves apuka börtönbüntetést, a fia bírságot kapott, az áldozat pedig komoly sérülésekkel távozott.

Hirdetés

Amikor naponta több millió Pokémon edző próbál a világ legjobbja lenni, akkor bizony elszabadulnak az érzelmek. Ez történt 2018-ban is, a Kirkwood Parkban, ahol az akkor 71 éves Robert Matteuzzi és a 31 éves Angelo Matteuzzi harcoltak egy edzőteremért.

A rendőrségi jelentés szerint a két férfi játék közben összevesztek egy harmadik féllel, akit csak "Sammy the Bull" néven emlegetnek. Az apa-fia páros és Sammy két különböző csapatba tartoztak. Itt már sejthetitek, hogy merre tart a történet.

Hirdetés

Sammy vallomása szerint az ifjabb Matteuzzi indította verekedést, aki megütötte őt, minek következtében egyenesen a park tavába eset. Az idősebb Matteuzzi utána ugrott, és beszállt a verekedésbe.

Egy arra járó személy felvette az atrocitást: a két Matteuzzi többször is megütötte az áldozatot, és az egyikőjük lenyomta őt a víz alá. A bunyót egy másik járókelő oszlatta szét, de Sammy the Bull addigra már komoly sérüléseket szenvedett el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A vallomásokból később kiderült, hogy az apuka nyomta le Sammy fejét a víz alá, amit a következővel magyarázott:

"Én csak le akartam csapni a srácot, de amikor 71 évesen fejbe vágnak, akkor onnantól már nem tudod, hogy mit csinálsz."

Angelo is megsérült egyébként, aki egy hiányzó foggal és bedagadt ököllel hagyta el a helyszínt. Ettől függetlenül még bűnösnek ítéltettek: Robert három nap börtönt is kapott a pénzbüntetés tetejébe, míg fiát bírsággal sújtották.

Megvan az oka annak, hogy az animében is csak pokémonok harcolnak: ők rendben lesznek egy gyógyító spré után. Az embereknek ez nem opció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)