Hirdetés

Vezeték nélküli töltés - mi lesz a jövő?

|

Nyilván titeket is érdekel az a kérdés, hogy elképzelhető-e egy olyan világ, ahol nem kell állandóan kábeleket keresgélni a telefon vagy táblagép töltéséhez. Megoldás akad, csak kérdéses, hogy melyiknek van jövője.

Hirdetés

A vezeték nélküli töltési megoldások terén még nincs nagyon sok tapasztalatunk, keresi a lehetőségeket a szakma. Már olyat is hallottunk, hogy a belső fülünk is lehetne energiaforrás, de az Intel köreiben is pletykálták korábban, hogy vezeték nélküli töltő megoldással rukkolnak elő idén az ultrabookok és az okostelefonok piacán. 

A TechCorner összeszedte a jelenleg ismert vezeték nélküli töltési megoldásokat, hogy képben legyünk a módszereket illetően. Elég király lenne a kábelmentes élet, tehát van miért szorítani, de még nagyon kérdéses, hogy a webshopból rendelhető töltők, a tengerentúlon kapható töltésre alkalmas éttermi asztalok vajon mire is képesek. Ha érdekelnek az új megoldások, akkor kattintsatok ide, megéri. Mit gondoltok, mi lesz a jövő ezen a fronton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)