Hirdetés

Virtuális app-fesztivált indít a Huawei, te is nyerhetsz

|

A nyár legtöbb nagy fesztiválja ugyan elmarad, mégis részt vehetsz egy olyan virtuális fesztiválon, ahol még nyerhetsz is.

Hirdetés

Ahhoz, hogy a hardveres előnyökön kívül kihasználjuk Huawei-készülékünk szoftveres sokoldalúságát, szükségünk van appokra, sőt egy teljes szoftveres ökoszisztémára, ahonnan bármikor letölthetjük az eszközünkre optimalizált legújabb alkalmazásokat, méghozzá azokat, amelyekre a leginkább támaszkodunk.

Hirdetés

A Huawei és Honor mobilokon ezt a szoftverkörnyezetet Huawei Mobile Services (HMS) névre keresztelték. A HMS rövid idő alatt a világ harmadik legelterjedtebb ökoszisztémája lett, jelenleg több mint 170 országban van jelen, havi több mint 400 millió aktív felhasználóval rendelkezik, az alkalmazásokat 1,3 milliónál is több fejlesztő készíti. A HMS-be bekerülő, folyamatosan frissülő szoftverkínálatot a mobilokról a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery használatával lehet elérni: az alkalmazás-áruház biztonságos, jól kereshető, rendszerezett formában tartalmazza a Huawei eszközökre elérhető appokat. Nem csoda, hogy az AppGallery már Kínán kívül is 90 millió felhasználót gyűjtött, Európában 9 hónap alatt ötszörösére, Magyarországon pedig háromszorosára nőtt az alkalmazásokat innen telepítők száma.

Az AppGalleryben már most is számtalan alkalmazás megtalálható, és napról napra tovább bővül a jelenleg milliós számot is meghaladó kínálat. A napokban olyan népszerű játék appok kerültek a kínálatba, mint a Lords Mobile, Rise of Kingdoms és az AFK Arena, de a hazai fejlesztések közül is elérhető sokféle a Jófogástól a Menetrendek.hu adatbázisán át a hazai pénzintézetek netbankjaiig.

Az ide felkerülő alkalmazásokat úgy fejlesztik, hogy azok tökéletesen működjenek együtt a Huawei készülékekkel, és nagy gondot fordítanak azok biztonsági ellenőrzésére is.

Még könnyebben megtalálhatod a kedvenceidet

A Huawei újonnan elindított, Petal Search nevű alkalmazáskeresője június közepétől már a P40 család mindegyik készülékén előre telepítve, egy EMUI frissítésen keresztül megtalálható lesz, minden más készülékre pedig letölthető az AppGalleryből is. Az app immáron 45 ország 40 nyelvén elérhető, köztük magyarul is. Az applikáció kereső a mobil kezdőképernyőjébe épül be, és segítségével egy gombnyomásra megkereshető és letölthető számtalan app.

A keresőben a különféle funkciókra keresve megjelennek az ajánlott applikációk nevei és elérhetőségei, frissítési lehetőségei. Ezek az applikációk letölthetők például az AppGalleryből, vagy egy másik alkalmazásboltból, megnyithatók Quick App-ként, vagy egyszerűen csak frissíthetők. Fontos, hogy a kereső hardveres biztonsági technológiát használ és minden tekintetben eleget tesz az európai adatvédelmi szabályoknak (GDPR).

Tölts le appokat és nyerj!

A Huawei július 17-én indítja a négy hétvégén át tartó, App Fesztivál névre keresztelt játékát, amely persze nem valódi fesztivál, de a benne szereplő appokkal és a lehetséges nyereményekkel akár el is feledtetheti a nyári rendezvények hiányát!

Mit kell tenni a részvételhez? Egyszerű: csak töltsd le az App Fesztiválon résztvevő negyven alkalmazás egyikét az AppGallery-ből, például a KFC, a MediaMarkt, a Vimage vagy a Netpincér appját és máris megjelenik egy szerencsekerék. Ezt megpörgetve értékes nyeremények várnak rád.

A nyeremények között megtalálhatók telefonok, tabletek és egyéb okoseszközök, valamint nemzetközi és hazai szolgáltatók kuponjai is.

  • Huawei P40 Lite
  • Huawei Matepad 8
  • Huawei Freebuds 3i
  • Huawei Band 4
  • 15 EUR Tidal kupon
  • 5000 HUF Media Markt kupon
  • 2580 HUF Vimage kupon
  • 2000 HUF KFC kupon
  • 1500 HUF Netpincér kupon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)