Hirdetés

Visszatér a gyerekkor: itt a legújabb Angry Birds játék!

|

A játékmenet ismerős lesz, de a grafika megújult.

Hirdetés

Január 28-án megérkezik a Netflixre az Angry Birds animációs sorozat, a Summer Madness, amely negyven darab 11 perces részen keresztül mesél majd kedvenc szárnyasaink és ádáz ellenségeik, a zöld malacok kalandjairól, mindennek pedig egy nyári tábor lesz a helyszíne.

A szériához időzítve a Rovio készült egy vadonatúj Angry Birds mobiljátékkal is, amely legfőképpen abban tér el az eddigiektől, hogy a karakterek és a környezet "gyerekesebbek" lettek. 

Az Angry Birds Journey játékmenete mindenki számára ismerős lesz, aki játszott már a franchise egyetlen címével is, tehát a lényeg nem változott, csak éppen átdolgozták és leegyszerűsítették a koncepciót, és még rajzfilmszerűbbé tették a látványt.

Hirdetés

A Rovio szórakoztató történetet, egy felfedezésre váró gyönyörű világot, több mint száz teljesítendő szintet és rengeteg jutalmat ígér, miközben továbbra is megszámlálhatatlanul sok röfi várja azt, hogy megcsúzlizzuk. 

Az Angry Birds Journey már tölthető iOS-re és Androidra is. Ti kipróbáljátok majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)