Hirdetés

Visszatért az eredeti Angry Birds, mikrotranzakciók és reklámok nélkül

|

Újra megvásárolható és letölthető a minden sallangtól mentes Angry Birds, ami anno órákra a telefonjainkhoz szögezett bennünket.

Hirdetés

Az Angry Birds az egyik legnépszerűbb mobilos franchise a világon, aminek különböző verziói 2009 óta szórakoztatják a játékosokat. Az eredeti játék az évek múlásával rengeteg bővítést és mikrotranzakciós opciót kapott (reklámokkal együtt), melyek aztán szépen lassan megkeserítették az élményt.

Először csak egy egyszerű és cuki logikai cuccról volt szó, de ahogy múltak az évek, egyre furább dolgok kerültek már az első játékba is.

Akik egy kis nosztalgiára vágynak, azok most kiélvezhetik az első Angry Birds minden extrától mentes változatát. A Rovio Classics: Angry Birds címmel megjelent kiadásért egyszer kell csak leszurkolnunk 369 forintot, aztán pörgethetjük is azt, ameddig csak jólesik.

Hirdetés

Igen, ez azt jelenti, hogy se reklámok, se extra vásárlási opciók, semmi sem zavarhatja meg a klasszikus telefonos élményt, azt, amikor még őszintén tudtunk lelkesedni egy mobilos címért. Mozgókép alant:

A játék már letölthető Androidra és iOS-re is. Tesztek vele egy próbát?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)