Hirdetés

War for the Seas és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Kaptunk egy kalózos játékot, amivel a Sea of Thievestől távol, a Skull & Bonesra várva elüthetjük az időt.

Hirdetés

Miközben a Sea of Thieves idén is tovább gyarapodik, a Ubisoft esküszik arra, hogy még ebben a pénzügyi évben, tehát 2023 márciusáig behajóztatja a Skull & Bonest. Nagyot kell villantania, főleg  ennyi halasztást követően - a Ubisoft szerint a fejlesztés jól halad, remélhetőleg nyáron látunk már belőle valamit. Addig is itt a War for the Seas, meg pár érdekesség azoknak, akiket a kalózos téma nem foglalkoztat.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

War for the Seas (iOS, Android) - ingyenes

A NetEase új játékában kalóznak állhatunk, egy nyitott világban hajózva vehetünk részt tengeri ütközetekben, értékes kincseket gyűjtögethetünk, ismeretlen kontinenseket fedezhetünk fel, és még horgászhatunk is, ha ahhoz tartja kedvünk. Kalózokként nem kell morális gátak mögé szorulnunk, ha felhúzzuk a zászlót, mindent szabad.

További mobiljáték megjelenések

Another Tomorrow (iOS, Android) - 2290 Ft

Arrowmancer (iOS, Android) - ingyenes

Bladed Fury: Mobile (iOS, Android) - 1790 Ft / 1599 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)