Hirdetés

Warhammer 40,000: Space Wolf bejelentés - űrgárdisták a mobilodon

|

Jövőre sem maradunk Warhammer 40,000 nélkül, legalább egy új játék már készül. Oroszországból szeretettel.

Hirdetés

Kalinyingrád, a német lovagrend egykor Königsberg néven ismert, a mai Lengyelország és Litvánia közé ékelt orosz felségterületen található város ad otthont a mobil eszközökre specializálódott HeroCraft csapatának. A srácok nemrég lepaktáltak a táblás játékairól is miniatűr figuráiról elhíresült Games Workshoppal, minek eredményeként jövőre már mobilon is harcba küldhetjük az űrgárdistákat (no meg természetesen PC-n).

A Warhammer 40,000: Space Wolf, a körökre osztott taktikai harc és a gyűjtögetős kártyajátékok hibridjeként jellemezhető, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a pakliból kijátszott lap törvényszerű következményei látványos animáció keretében elevenednek meg a képernyőn. Mint a hasonszőrű játékok esetében, úgy itt is előre meghatározott kezdő kártyacsomaggal indulunk, majd pedig győzelmeink révén teszünk szert újabb fegyvereket, bónuszokat és taktikai manővereket rejtő lapokra. Sőt fel is turbózhatjuk őket az Iron Priest öntödéjében, ami egy free2play játék esetében nyilvánvalóan az in-app purchase útján szerzett boostot takarja.

Az iOS, Android és Windows platformokon megjelenő Space Wolf izgalmas és fordulatos kampányt ígér, amiben a talán legvadabb, már-már barbárnak nevezhető káptalan tagjaként vonulunk harcba az Istencsászárt eláruló Word Bearers és a Necron frakciók ellen. Kezdéskor kasztot (Grey Hunter, Wolf Scout, Blood Claw, Wolf Guard) választhatunk magunknak, ami meghatározza a követendő taktikát a későbbiekben.

Mivel free2play, ezért mindenképpen érdemes lesz egy esélyt adni neki, a frissen megjelent Space Hulk, és a Dawn of War III között, amivel még mindig adósunk a Relic Entertainment.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)