Hirdetés

Warhammer 40K Mechanicus és még 13 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Három játékot ajánlunk nektek kiemelten ezen a héten.

Hirdetés

Továbbra is ömlenek a Warhammer játékok, amik meg már korábban megjelentek, azok új platformokra látogatnak el. Egyelőre van pár projekt, melyek kapcsán bizakodóak vagyunk (Warhammer 40,000: Darktide, Necromunda: Hired Gun, Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground ), közben pedig egyre több címet pótolhatunk mobilokon. A héten megjött a Mechanicus adaptációja, emellett pedig a Rovio újdonságát és egy zenés játékot ajánlunk kiemelten, de érdemes továbbgörgetni és lapozni, akadnak még érdekességek.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Darkfire Heroes (iOS, Android) - ingyenes

Az Angry Birds-szel ismertté vált Rovio Entertainment új játékában hősöket gyűjtögethetünk, akiket fejleszthetünk, testreszabhatunk, majd csapatba szervezve küldhetünk valós idejű csatákba. Szerepjátékos, stratégiai elemek egyaránt megjelennek benne, és harcolhatunk más játékosok ellen is, vagy haladhatunk a kampányban.

SongPop 3 (iOS, Android) - ingyenes

A SongPop sorozat új részében, ahogy a korábbiakban is, dalrészletekből kell a lehető leghamarabb kitalálnunk az előadót vagy a címet, gyorsabban, mint mindenki más. XP gyűjtögetésével új tartalmakat oldhatunk fel, saját lejátszási listát készíthetünk, és még egy Battle Pass is bekerült, ami exkluzív jutalmakhoz enged hozzáférést. Természetesen nem csak idegenekkel, hanem ismerőseinkkel is játszhatunk.

Warhammer 40,000: Mechanicus (iOS, Android) - 4490 Ft / 4390 Ft

A 2018-ban megjelent Warhammer 40,000: Mechanicus most már iPaden is játszható. Az Adeptus Mechanicus seregét irányítva a Necros bolygón ténykedhetünk, fontos döntéseket hozhatunk, amik 50 küldetés során határozzák meg embereink sorsát. A jobb Warhammer játékok közé tartozik, ha tetszik nektek a téma, egy esélyt adjatok neki -bár prémium ára eleve elrettentő lehet.

További mobiljáték megjelenések

Climb Fling (iOS) - ingyenes

Cyberika: Cyberpunk Action RPG (iOS, Android) - ingyenes

Elona Mobile (iOS, Android) - ingyenes

A lista a következő oldalon folytatódik!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)