Hirdetés

Watch Dogs - pénzért tapossák egymást az emberek

|

Bejött a hack, folytatódik a Watch Dogs Live promóciója, most éppen azt nézhetjük meg, hogyan kapkodják az emberek a bankautomatákból ömlő pénzt. A valóságban.

Hirdetés

Ahogy arról tegnap is beszámoltunk, a Watch Dogs Live mobil applikáció arra hivatott, hogy segítségével egy igazi kanadai bankautomatát törjenek fel a játékosok. Izgalom, pénz, marketing.

Az akció bejött, máris sikerült megpiszkálni az első valódi automatát, az ATM Hack címen futó videóban láthatjuk is ennek az eredményét, ömlik a pénz, kapkod az utca népe.

Azért a rosszabbik májam azt súgja, hogy van némi rendezés a háttérben. Vagy csak nálunk torkollna egy ilyen akció gyakorlati belezésbe? Lehet, hogy ezért van a játék csak Kanadára korlátozva?

Bárhogy is, a Watch Dogs megjelenés november 22-én várható, ráadásul magyar felirattal érkezik meg hozzánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)