Hirdetés

Megjelent a Westworld mobiljáték

|

Világszerte elérhető a sorozat hivatalos játékadaptációja, melyben a Delos egy alkalmazottjaként felügyelhetjük a park életét.

Hirdetés

Az első évadéhoz képest mérsékelt hype-pal zakatol a Westworld második szezonja, részben azért, mert senki nem érti, mi történik, miért történik. Aki pótolni akarja, talán jobban jár, ha megvárja a szezonzárót.

Hirdetés

A WB Games San Francisco, a Behaviour Interactive és a sorozat készítőinek együttműködéséből most megszületett az iOS-re és Androidra is mától elérhető játék, amiben egy park minden szegmensét felügyelhetjük, beleértve a gyártást, a fejlesztést és az üzemeltetést. Különféle problémák merülhetnek fel, és az sem jó, ha egy android túl sokáig üzemel.

Alapvetően ingyenes, de vannak mikrotranzakciók. Azért kezdjetek bele, majd meglátjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)