Hirdetés

Végleg lehúzza a rolót a Westworld mobiljáték

|

Hiába tudtak nemrég megállapodni a Bethesdával, a parkban lekapcsolják a lámpát.

Hirdetés

Tavaly júniusban jelent meg az a Westworld mobiljáték, amit a Behaviour Interactive fejlesztett. Korábban ugyanennek a csapatnak köszönhettük a népszerű Fallout Sheltert is, ami a jelek szerint annyira a szívükhöz nőtt, hogy tulajdonképpen vitték magukkal a játék alapjait és erre húzták fel a westworldös új címüket. Persze a kódokat nem használhatták volna fel, a Bethesda Softworks szót is emelt ez ellen, és végül a két cég valahogy sikeresen megállapodott - azt nem tudni, ez mennyibe került a Behaviour Interactive-nek.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy ez a januári megállapodás sem nyújtotta ki túlzottan a Westworld mobiljáték élettartamát - amellyel egyébként azzal buktak le a fejlesztők, hogy a kódok még ugyanazokat a bugokat is tartalmazták, mint a Fallout Shelter. A játék először eltűnt az App Store-ból és a Google Playről, majd nem sokkal később meg is érkezett a hivatalos indoklás Twitteren: 

Az tehát a helyzet, hogy a mobilos Westworld végleg leáll. Azok, akik korábban letöltötték már a játékot, egészen április 16-ig szabadon igazgathatják az androidokkal benépesített parkjukat, ezen a napon viszont a szerverek végleg le fognak állni. 

Ti sajnáljátok, hogy eddig tartott csupán a Westworld Mobile története? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)