Hirdetés

What Remains of Edith Finch és még 12 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A fantasztikus What Remains of Edith Finch már egy újabb platformon is játszható, és a Tetrisből is kaptunk egy újabb rókabőrt.

Hirdetés

Mindig örülünk, ha olyan kiváló játékok válnak elérhetővé mobilra, mint a What Remains of Edith Finch, mert egyrészt jó, ha nagyobb közönséghez juthatnak el, másrészt bár ezeket jellemzően egészen olcsón tudjuk beszerezni megjelenésük után pár évvel gyakorlatilag bármilyen platformra, a mobilos közösség szokásaihoz igazított árazásnak köszönhetően sokat spórolhatunk, mégis megkapjuk a teljes élményt.

Nem csak ezt a címet érdemes persze behúzni az e heti kínálatból, mélyüljünk is el benne.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Tetris Beat (Apple Arcade)

Nem kell nagyon sokáig keresgélnünk, hogy tetriszjátékot találjunk, de az Apple Arcade kínálatába a héten bekerült a Tetris Beat, melyben, mint azt a neve sugallja, szerephez jut a zene és a ritmus, ütemre kell mozgatnunk, forgatnunk és leejtenünk az elemeket, hogy a lehető legnagyobb kombót elérhessük. Van természetesen hagyományos mód is benne.

What Remains of Edith Finch (iOS) - 1790 Ft

Ha egy igazán különleges és változatos kalandjátékra vágytok, semmiképp ne hagyjátok ki a What Remains of Edith Finchet, pláne ennyiért. A játék a hatalmas és egészen egyedi Finch ház lakóinak múltját meséli el, egész pontosan azt, hogy mi történt a családtagokkal életük utolsó napján. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)