Hirdetés

When the Past Was Around és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy point and click kalandjáték az e heti kiemeltünk, de akad még néhány érdekesség a listán.

Hirdetés

A point and click kalandjátékokat nem tudjuk megunni, nem csak azért, mert nosztalgiát ébresztenek bennünk - ma is születnek olyan alkotások, amiket érdemes kipróbálni a műfaj iránt akár csak egy kicsit is fogékonyaknak. A When The Past Was Around számos platformra elérhetővé vált korábban, most megérkezett mobilokra is, adjatok neki egy esélyt.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

When The Past Was Around (iOS, Android) - ingyenes

A When The Past Was Around egy gyönyörűen megrajzolt point and click kalandjáték, ami a szerelemről, a továbblépésről, az örömről és a fájdalomról szól. Középpontjában egy a 20-as évei elején járó lány áll, aki igyekszik megtalálni az útját. Fejtörőket kell megoldanunk, a történetet pedig nem dialógusokban, hanem képekkel meséli el.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Dark Nemesis: Infinite Quest (iOS, Android) - ingyenes

I'm Borr (iOS) - 699 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)