Hirdetés

Wikipad - a konzolosok tabletje hamarosan érkezik

|

A jövő héten már kapható lesz az amerikai boltokban a Wikipad, a játékokra kihegyezett táblagép.

Hirdetés

A tavaly őszre ígért, majd kisebb változtatások miatt eltolt Wikipad végre révbe érhet, legalábbis a Destructoid információi szerint. A játékosoknak szánt táblagép, a Wikipad ára 250 dollárt kóstálhat és egy hét múlva várhatóan olyan nagy amerikai áruházakban is kapható lesz, mint a Best Buy és a Walmart.

Az NVIDIA Tegra 3-as alapú, négymagos processzorral, 1 GB memóriával, 16 GB belső tárhellyel és Android 4.1 operációs rendszerrel felszerelt táblagép 7 colos kijelzővel hódít, valamint támogatja a PlayStation Mobile és az OnLive lehetőségeit, illetve számos Android és Google Play alkalmazást is (ígéretet kaptunk a Gaikai bevonására is). A Wikipad legvonzóbb tulajdonsága mégis az opcionálisan levehető, kontrollergombokkal felszerelt bölcső, melynek segítségével konzolhoz hasonló játékélménnyel gazdagodhatunk.

A Wikipad megjelenését követően várhatóan egy tízhüvelykes, szintén játékra kihegyezett verzió is elérhető lesz.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)