Hirdetés

Már mobilokra is elérhető az eredeti Windowsos pasziánsz

|

Ha az elmúlt 20 évben még nem untad meg pakolgatni a lapokat, akkor most a zsebedben is elviheted a Windows egyik legnépszerűbb játékát.

Hirdetés

Az Aknakeresőnél valószínűleg csak a Pasziánszt játszottuk többet a Windows alapból beépített játékkínálatából. A 20 évvel ezelőtt felbukkant beépített programot nyomta a nagyi otthon, a titkárnő a munkahelyen, a diák számtech órán... na jó, ott inkább a Doom és a Sokoban pörgött.

Az eredeti, hamisítatlan Microsoft Pasziánsz ingyenesen letölthető iOS és Androidos készülékekre is, ráadásul mivel az Xbox Live profilra ment, így akár át is vihetjük a játékállásainkat egyik eszközről a másikra.

Ugyan maga az alap alkalmazás ingyen letölthető, választhatunk fizetős változatot is, akkor eltűnnek a reklámok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)